


- Утре е 30 годишнината от сватбата ни, искаш ли заколим прасето?
- Защо, то какво е виновно?! Брат ти ни запозна...

- Вселайко!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Ето как да я приготвите
Важно е ястията да отразяват темперамента на домакина - мощен и самоуверен огнен характер
Едва не запали кухнята в Черешката на тортата
Хапва се с пресен хляб и люта чушка
Слагате я в уреда и си вършите другата работа. А след това се наслаждавате на любимата супа
Езме се прави с домати
Неведнъж тя е споделяла, че харесва външния си вид много повече сега, отколкото когато е била млада
Пълноценно вегетарианско ястие
Бон апети